Om oss

Paragon Økonomitjenester er et autorisert regnskapskontor som holder til i Sandvika i Bærum. Vi er medlem av NARF og tilbyr gjennom våre 3 selskaper (Paragon økonomitjenester, Paragon Rådgivning og Paragon IT) ulike tjenester innen regnskap, rådgivning og IT. Vi benytter Visma Business som er et solid og anerkjent regnskapsprogram. Videre bygger vi vår plattform på Citrix slik at vi, du og evt deres revisor har enkel tilgang fra kontor, hjemme eller hytta.
Paragon Økonomitjenester AS ble startet i 2002 og har i dag 10 ansatte og ledes av Carsten Bjelke

Paragon Økonomitjenester AS er et fullservice økonomi og regnskapsførerselskap. Vi er autorisert og godkjent av Kredittilsynet. I tillegg er vi medlem av Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening, og er oppdatert med hensyn til lover, forskrifter og regler.
Vi er en proaktiv støttespiller for våre kunder. Gjennom vår stadig oppdaterte kompetanse, bidrar vi til rasjonelle og fremtidsrettede løsninger. Vi skaper et gjensidig tillitsforhold, og oppfyller individuelle behov.
Paragon Rådgivning as ble startet 01.04.14 og ledes av Carsten Bjelke.
Selskapet utfører rådgivningsoppgaver overfor bedriftsmarkedet. I 2014 har selskapet utført ulike oppdrag, blant annet stiftelse av selskaper, kvalitetskontroll, utarbeidelse av lånedokumenter, pantedokumenter, årsregnskap, sette sammen og vurdere regnskaper, samt generell rådgivning innenfor økonomiområdene lønn, regnskap.
Paragon IT AS ble startet september 2013 og ledes av Mattis Wang.
Selskapet leverer IT-løsninger rettet mot regnskap og økonomistyring. Selskapet er Visma.net Partner,, PowerOffice partner, Citrix Partner, og Microsoft Network Partner.
Vi tilbyr systemer for timeregistrering og / eller dokumenthåndtering. Onestop Reporting for finansiell og økonomisk rapportering. Selskapet leverer systemene på Citrix-plattform, slik at man får tilgang til applikasjoner uavhengig av lokasjon.
Paragon IT bistår også Paragon Økonomitjenester og Paragon Rådgivning med IT, Prosjekt og systemkompetanse.