Om oss

Paragon24 er et autorisert regnskapskontor som holder til i Sandvika i Bærum. Vi er medlem av NARF og tilbyr ulike tjenester innen regnskap, rådgivning og IT. Vi benytter Visma Business som er et solid og anerkjent regnskapsprogram. Videre bygger vi vår plattform på Citrix slik at vi, du og evt deres revisor har enkel tilgang fra kontor, hjemme eller hytta.

Paragon24 ble startet i 2002 og har i dag 15 ansatte og ledes av Carsten Bjelke.


Vi er et fullservice økonomi og regnskapsførerselskap. Vi er autorisert og godkjent av Kredittilsynet. I tillegg er vi medlem av Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening, og er oppdatert med hensyn til lover, forskrifter og regler.


Vi er en proaktiv støttespiller for våre kunder. Gjennom vår stadig oppdaterte kompetanse, bidrar vi til rasjonelle og fremtidsrettede løsninger. Vi skaper et gjensidig tillitsforhold, og oppfyller individuelle behov.

Selskapet utfører også rådgivningsoppgaver overfor bedriftsmarkedet. Vi utfører ulike typer oppdrag, blant annet stiftelse av selskaper, kvalitetskontroll, utarbeidelse av lånedokumenter, pantedokumenter, årsregnskap, sette sammen og vurdere regnskaper, samt generell rådgivning innenfor økonomiområdene lønn, regnskap.

Selskapet leverer IT-løsninger rettet mot regnskap og økonomistyring. Selskapet er PowerOffice partner, Citrix Partner, og Microsoft Network Partner.


Vi tilbyr systemer for timeregistrering og / eller dokumenthåndtering. Onestop Reporting for finansiell og økonomisk rapportering. Selskapet leverer systemene på Citrix-plattform, slik at man får tilgang til applikasjoner uavhengig av lokasjon.